bloglovin

Anita Ekman

Hej, Anita heter jag och är ny medarbetare här på Kaninmagazinet! Jag är 20 år gammal och kommer från Norrland. Förtjust i djur i allmänhet och kaniner i synnerhet. Har sysslat mycket med hästar, använder mest min högra hjärnhalva och tycker om att paddla kajak.

 

 

Mina syskon var pälsdjursallergiker men kaniner gick bra då de klarar sig utomhus. Första kaninen fick jag 1997, en söt chinchillafärgad hermelinhona. Efter henne har det kommit och gått flera stycken, alla i dvärgstorlek.

 

Idag har jag bara en egen kanin; lejonhuvade pojken El Niño.

 

Har i flera år haft siktet inställt på Belgisk Hare, för avel och utställning. Det blev dock en dvärg även denna gång, dessutom wienertecknad utan stamtavla!

 

 

Men jag ångrar inte att jag köpte Niño. Han är precis som jag vill att en kanin skall vara: orädd och med massor av energi! Han älskar att rejsa omkring i hagen, hoppa hinder, gå på promenader osv. Men har ändå förmåga att varva ner, inga problem att sitta i transportlådan även under längre utfärder och tycker om när man kelar med honom. Hans enda defekt verkar vara den stora motvilja mot att klippa klorna. Nå, någonting skall man ju ha att träna på också.

 

 

Underligt nog blir kaniner bara roligare och mer intressanta ju mer jag lär mig, hoppas att jag kan inspirera och lära ut något till andra där ute!

 


Kommentarer
Postat av: Julia

Hej! Har du, Anita, en egen blogg? Isåfall vad heter den? :)

Svar: Hej Julia!
Förlåt för sent svar! Nej jag skriver ingen egen blogg längre, men jag försöker bidra här på kaninmagazinet :)

/Anita
Kanin Magazinet

2013-02-22 @ 17:19:32
Postat av: Emma

Hur har du fått till din fina autograf på bilderna? :D

Svar: Hej Emma!
Jag har skrivit med ritplatta (är man skicklig med mus funkar det också) och sparat som en bakgrundslös .psd-fil. Sen är det enkelt att montera på diverse bilder och dokument som man vill märka. Blir lite effektivare än att skriva nytt varje gång.
/Anita
Kanin Magazinet

2013-06-27 @ 22:12:02
Postat av: Ronja

Nejmen ser man på! Även min lilla Coocie fick vara med. Nu är hon ju kändis ;)

2013-11-06 @ 01:53:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback