bloglovin

Registrering

Registreringar

 
 
Foto: Jennifer Uddståhl


Inom hoppningen så kan man registrera sin kanin redan från födsel. För att kunna hoppa svår och elit i bana så måste kaninen vara registrerad med sin ägare. Detta gäller även längd och höjd. Registreringen gäller livet ut. Du betalar 20kr för din registrering varav 15kr går till förbudet. När du registrerar din kanin så fyller du i ett papper på en tävling och sedan skickar klubben iväg pappert till förbundet. Det som du fyller i är:

*Tävlingsnamn på kaninen
*Födelsedatum
*Kön
*Kaninens klassning
*Ditt namn
*Ditt medlemsnummer

Elitregistrering är en annan registrering. Har kaninen tagit de 11 pinnar som krävs i bana så måste man elitregistrera sin kanin innan man startar denna klass. Man kan dock inte elitregistrera när kaninen redan är svårklassad. Uppgifter som skall fyllas i:
Kaninens namn:
Reg. nr:
Registrerad förare/ägare:
Medlemsnummer:
Klubb:
Vilken/Vilka grenar kaninen blivit elit i:
Datum den blev Elit:
 
 


Den tredje registreringen är championregistrering. Har man haft turen att ha en kanin som tagit 3 cert i någon gren så registrerar man sin kanin som champion. Certet måste godkännas och även registreringen innan kaninen får sin titel som champion. Man måste ha tagit minst 1 av 3 cert i en annan klubb. Tex 2 cert i Skånes KH och 1 cert i Stockholms KH
Uppgifter som skall fyllas i:
* Regnummer
* kaninens namn
* Registrerad förare. Namn, Medlemsnummer och klubb.
* Datum, klubb, plats samt gren som certen är tagna.

När du registrerat för champion så får du ett diplom som bevis. Vill du få diplomet skickat till dig? Maila då kansliet. Skall man tävla veteran så måste även denna kanin vara registrerad. Kaninen skall vara 6 år gammal, vara klassad minst msv i rak eller krok. Uppgifter som skall fyllas i är:
*Regnummer
*Kaninens namn
*Födelsedatum
*Registrerad ägare. Namn, medlemsnummer och klubb
 
 
 
Foto: Annika Helgesson


Har du köpt en kanin som redan är reggad på den gamla ägaren? Då måste du maila in ett förarbyte till SKHRF. Man måste ha ett bevis på att man står som ny ägare till kaninen. Har man inget kvitto, köpeavtal osv så får den gamla ägaren maila in alla uppgifter.
Uppgifter som skall fyllas i:
* Regnrummer
* Kaninens namn
* Registrerad förare. Namn, Medlemsnummer och klubb.
* Ny förare. Namn, Medlemsnummer och klubb.
 
 
Text: Emma Lagerbäck

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback