bloglovin

Pynta tävlingsböcker

När man ska hopptävla behöver man en tävlingsbok, vare sig det är inom SKAF eller SKHRF. Har man många kaniner, och/eller är pysslig av sig kan man tycka att det blir lite tråkigt att alla böckerna ser likadana ut. Därför ska vi nu pynta två böcker.
 
Det man behöver för denna pysselstund är tävlingsböcker, foton/annat du vill dekorera med, sax, lim, ev bokplast och linjal.
 
 
SKAFs bok kommer jag inte att pynta så mycket, men det får du gärna göra, det får räcka med bilder på den plats som avsatts för detta inuti boken. Kom ihåg att uppgifter och SKAFloggan måste finnas på framsidan. Bilderna limmas fast och bokplast sätts över för att skydda fotot. Försök få lim så långt ut mot kanterna som möjligt så lossnar inte bilden lika lätt.
 
 
När det gäller SKHRF's bok så kommer jag sätta foto på utsidan av boken, så då måste jag även ha text på fotot med alla uppgifter som annars står på bokens framsida. Du får pynta hur du vill, bara SKHRF's logga och Svelands logga syns tydligt efteråt.
 

Jag klädde sedan mina böcker i bokplast som man kan köpa på tex Akademibokhandeln för att skydda dem på regniga tävlingar.
 
Lycka till med pyntandet!
 
 
Text och Foto: Emma Almquist © Kaninmagazinet 2013

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback