bloglovin

Söker medarbetare

Vi behöver nya medarbetare!

 

Idag är vi 7 tjejer som driver hemsidan. Tyvärr kan inte alla vara lika aktiva hela tiden, det händer saker i privatlivet och det börjar ta slut på artikel ideér.

 

Därför söker vi nu nya medarbetare till hemsidan. Du bör vara minst 15 år gammal just för att du ska kunna hantera det svenska språket bra i skrift, är du yngre och tycker att du gör det är det inget hinder för dig att visa intresse.


Du Ska kunna bidra med ungefär minst 5 artiklar i månader. 
Kunna leta upp korrekt information på internet, rådfråga veterinär om det behövs. Veta hur en artikel är uppbyggd.  Goda kunskaper på kaniner. Du ska bidra med egna bilder till artiklarna eller fixa dem på annat sätt, tex skapa en tråd på ifokus att du söker bilder på vissa saker. Du ska vara kreativ , det är det viktigaste!

 

Ett plus är om du kan hantera redigeringprogram som tex photoshop och webbdesign, (enklare saker mestadels kopiera och klistra in.) 

 

Vi tjänar ingenting på att göra detta.

 

Är du intresserad?
Kommentera, skicka pm eller maila kaninmagazinet@gmail.com och berätta lite om dig själv. Maila gärna en testartikel till oss, kika på hemsidan vad som finns och skriv om någonting du tycker saknas.